CarXpert

CarXpert is een toonaangevende Europese formule van universele autobedrijven. Inmiddels maken meer dan 4800 bedrijven uit 17 verschillende landen in Europa deel uit van deze keten. Allemaal hebben ze technische competentie en consumentenservice hoog in het vaandel staan.

Zij werken samen en vormen een interessante partij voor fabrikanten van auto-onderdelen. Deze fabrikanten beschikken over veel kennis op gebied van autotechniek. Met deze kennis worden CarXpert bedrijven getraind en zijn ze op de hoogte van de allerlaatste informatie op het gebied van autotechniek van alle automerken. U kunt dus altijd bij CarXpert terecht, ongeacht het merk van uw auto.

Bij een CarXpert zult u ontdekken dat de klant altijd koning is. De filosofie van een CarXpert bedrijf gaat uit van: Service, kwaliteit, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.

CarXpert autobedrijven zijn lid van de brancheorganisatie Bovag en voldoen daarmee aan strenge kwaliteitsnormen. Daarnaast stelt ook CarXpert hoge eisen aan haar leden en voert controles uit om de kwaliteit van het netwerk te waarborgen.
Zo volgen de monteurs van alle CarXpert bedrijven regelmatig de beste technische opleidingen om uw auto optimaal in conditie te houden. Niet de kennis van één enkel automerk wordt getraind maar het gaat om de kennis van de systemen zoals ze in alle auto’s voorkomen. Denk daarbij aan opleidingen in Airco-, Diesel-, Benzine-, LPG- en Hybridetechniek.
Op deze manier worden de monteurs niet ‘eenkennig’ en zijn ze altijd geschoold in de meest moderne technieken.

Daarnaast werken alle CarXpert bedrijven uitsluitend met onderdelen die gelijk zijn aan de originele, die de autofabrikanten gebruiken.

Vandaar de CarXpert-slogan: ”Origineel in Autotechniek”