APK Keuring

De APK-keuring is bij iedereen een bekend begrip. Wij kunnen alle voertuigen (<3500kg) APK keuren. Ook met uw bedrijfsauto of camper kunt u bij ons terecht. We hebben de beschikking over alle nodige apparatuur die daarvoor verplicht is.

Wij volgen de ontwikkelingen omtrent veranderingen in regelgeving en apparatuur op de voet. Denk hierbij aan de roetdeeltjesteller voor dieselauto’s met roetfilter. Hoe het er nu naar uitziet wordt deze medio 2021 verplicht.

Door de grote snelle veranderingen aan alle auto’s de laatste jaren zijn wij verplicht om onze apparatuur ook up to date te houden. Een grote verandering die de laatste jaren snel is gegaan is de verlichting: led verlichting en dagrijverlichting is tegenwoordig bij nieuwe auto’s bijna standard. Hier is de regelgeving dan ook sterk in veranderd.

Onder veel autobedrijven is er een prijzenoorlog gaande wat betreft de APK. Zo worden APK-keuringen aangeboden voor zeer lage tarieven of zelfs helemaal gratis. Natuurlijk zit hier het bekende addertje onder het gras. Elke auto, die bij de RDW gemeld wordt als goedgekeurd, brengt kosten met zich mee; de tijd die nodig is om een auto te keuren is toch minimaal een half uur en kan ook snel 45 minuten in beslag nemen, afhankelijk van leeftijd, auto, merk etc. U kunt nu zelf wel berekenen wat een APK-keuring aan kosten met zich meebrengt. Die kosten zullen toch met de keuring en reparatie van de auto terug verdiend moeten worden, waarbij vaak extra onnodige kosten in rekening worden gebracht.

Wij, Autoservice Dick van de Belt, werken zo niet. Wij hebben vaste tarieven voor de APK van uw auto, bedrijfsauto of camper. Ons motto zetten we hiermee extra kracht bij: service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Als BOVAG bedrijf keuren we gratis bij een grote beurt, gegarandeerd!! (excl. afmeldkosten)

Ook uw auto laten keuren door Dick van de Belt? Maak een afspraak en kom bij ons langs in IJsselmuiden.